Sol, sol og sol

 

 

[left]

[left]

imageimage

Det har da været en skøn dag, vejr havde været så dejlig, solen har skinnede og der kom skøn lyse ind i stue, jeg var så heldig at jeg kun skulle møde 12 i dag, så jeg kunne nå at nyde den skønne sol, det er jo ikke så længe den er op, på denne tid af året. Så husk at nyde den!! Man kan da ikke lad var med at smil når det er så et vejr, endelig synes jeg hele ikke der har været så koldt, det kan også godt var at det bare er mig, som synes det?! Håber i har nyd dagen som mig.

jeg er så heldig også at havde en skøn skov som jeg kan gå smukke tur i, også det elsker jeg, elsker at føle man er i live, at føle man er til, det er også et godt sted at tænke over ting, og måske finde svar. Jeg går tit med musik, men sommetider er det også rigtig bare at gå og høre på naturen! Har i et sted hvor i føler det at dejligt at gå tur ?!

image 

 

[/left]
[right][/right]

 

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *