Dagen i dag

 

[left]

imageimage

I dag er jeg tage et smutte ud til mine forældre, da min kæreste skulle ind og se fodbold hele aften. Det er også dejligt at komme hjem til dem, så har jeg dem at se (Ditte) med – de bor ca 45 min fra hvor jeg bor, og når min mor arbejde ind i Århus, kan jeg køre med hende hjem til dem, også kan jeg komme med ind i morgen, jeg er så hjemme ved mig selv ved en 9 tid i morgen tidlig, og det er helt fint med mig, for jeg møde kun kl 11.30.

Min mor har sprøg mig om hvad jeg ønsker mig til jul (årh nej tænker jeg bare, er det ville nu man skal til det?!) så jeg er i gang med at tænke over hvad jeg har bruge for der hjemme, synes jo at jeg har det hele, men der må da var et eller andet! 

imageimageimage

På arbejde i dag var der et barn som skal i bønhave på mandag, derfor var det hans sidste dag i dag, og da børnene havde få noget at spise, havde de noget til os vokse på stue, og det var da ikke så lidt må jeg sige, men så er der da sød Silk til julaften! 

image

[/left]
[right][/right]

 

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *