Denne weekende

image

[left]I denne weekende skal der ske lige af været, i morgen skal jeg måske ned i byen før at se efter jul ting, synes det trænger til at komme noget nye julpynt ind i lejlighed, der ude over skal jeg også havde købe små ting til min kærestes julkalender, (så den kan var klar til på mandag) på mandag er det jo d.1/12 det ved alle hvis, det er den dag jeg altid pynter op på, altså d 1/12 og det skal ikke lad om på :’) – jeg skal hvis også lige finde nogle ting til adventsdekoration (den skal jo var klar på søndag) det er helt unik at det nu er igen at det er jul. så er det hvis for mange hver år ;’) – ellers skal jeg bare slappe af om aften med en god film og en krop te, for jeg er alene hjemme, men det skal nok blive hyggeligt! – søndag vil jeg bruge den tid min kæreste er ude og se fodblod til at for rydde op og gør rent i hele lejlighed så den kan var klar til mandag når der skal pynt op ;’) der kommer jo også jule musik til! – glæder mig til at vise jer i morgen hvad det er jeg har fundet ned i byen af jul pynt.![/left]
[right][/right]
[right][/right]julbyen

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *