1advent

 

[left]

 

imageimageimage    image

 

Så har man været ned og finde fint julepynt :’) og pynt til adventskransen – Jeg fik ikke skrive i går da det blive meget sent, men havde en rigtig hyggelig tur sammen med min kæreste! Min adventskrans består af jul te og små kugler fra søstrene grenes! Jeg vil købe nogle søde nye jul ting, men det skulle hele ikke koste for meget, men det skulle også var pænt! – alt koste uden 100 kr men det kan jo også godt hurtig komme op i mange penge. Men det er okay for mig at havde bruge det jeg gør, for jeg fik nogle søde ting og det var også det jeg var ude efter :’) Kravle nisse kunne jeg ikke finde nogen af, er det ikke noget man bruger mere? Eller ved i hvor man kan købe dem?:’)

 

 

image image 

vi gik igang stor se hele Århus, selvom det godt nok var rigtig kold, og der var også komme fint lys op i gågade (mod de snart prøve noget nyt?!) da vi skulle hjem igen, løbe vi hen til bus for at nå den, og vi var der også før den skulle komme, MEN den kom bare ikke som den skulle, vi ventede og ventede .. Men det var kun en halv time efter at den komme en, og det var lang tid at stå ude i det kold vejr, hvad sker der for at den bus ikke kom?! Nå men der var helt vild mange menneske med, og vi tænke at de skulle nok af efterhånden, men nej de skulle stor se alle af det samme sted som mig og min kæreste, det må jeg sige, at det har jeg ikke prøve før! Mod der var fest !? 

 

  

image

imageimage

 

 

[/left]
[right][/right]

 

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *