Elsker bøger..

IMG_4175

Jeg er ved med at læse bøger, men det kan være meget svært sommetider (pga. ordblindhed) men så hører jeg om det der hed E17 – et sted hvor man kan hører bøger (det koster ikke noget) men det der er ved det, er at man skal søge om at få lov til at få en bruger der ind – derfor er det til ordblinden, altså en (stor) hjælpe ihvertfald for mig. Jeg ser ikke min ordblindhed som en klods for jeg kan læse/hører bøger. For det er virkelig noget jeg elsker – endelig ligger det til familien, vi elsker det, og har altid haft bøger med, når vi er på ferie. – Jeg vil også siger at hjemme hos mine forældre har de et helt bibliotek (fordi der er så mange bøger :b) – Det er bare ikke helt det sammen vi kan lide at læse, jeg er mest til virkelig historie, biografi.
Jeg har jo bøger jeg skal læse på skolen og det er så held at man kan få cd’er med de bøger man skal læs, det er bare ikke noget jeg gør så meget, for det er ikke så svært at læse.
Når jeg læser skal det var en der fanger mig rigtig hurtig, ellers bliver den ligge væk igen, og jeg finder en anden. Sommetider prøver jeg at starte på bøgerne igen, men for det mest bliver det ikke til at jeg læser den.

# Læser selv: Det er altid en “gammeldags” bog, jeg synes det er mest hyggeligt – Har hele ikke lærer at læse fra en ipad. Når jeg læse det på den måde er det ikke altid jeg få det hele med, pga. at jeg ikke kan læse det hele.

# Når jeg hører: Jeg kan få det hele med, fordi jeg ikke selv læser, også kan jeg lave andet på sammen tid (og det er jeg endelig meget god til) endelig tror jeg at jeg hører mere når jeg laver andet også.

Når jeg første er igang med en bog om det så er at læse eller lytte, har jeg svært ved at lægge den fra mig igen.

IMG_4178

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *