At snakke sammen..

IMG_4168

For mig er det virkelig at man huske at snakke sammen, ja man snakker sammen tit når man er et par, men køre tv, pc, musik eller andet, måske optage af mobil – man sidder altså og fokuserer på noget andet selvom man lytte. Det er nok også derfor at man somme tider, spørger hinanden om det sammen flere gang, eller at man ikke høre hvad den anden person skulle næste dag/ og bliver sur over det ikke er blev sagt, selvom at det måske flere gangen er blev nævnt.

Har i tænke over, at det måske bare har en lige del af gang med at vi går fra hinanden!? Jeg ved ikke om det er sådan, men kunne altså godt forestille det -(desværre) det er blev så en stor del i vores liv..

Vi har det med at lukke os ind i vores maskiner (mobil, pc, tv) – Når vi vil flyttet fra en konflikt mellem hinanden / også håber man på at det går i sig selv, det kan også godt være at det sker, men på den anden side hobes op og blive en rigtig stor konflikt.

Det med at gå og blive mere og mere irriteret på den anden person, fordi man måske ikke få snakke om det, da det ske – det kan var at det er noget der sker flere gang, så man blive indebrændt over det. Det kan var at man håber det går i sig selv – at man tænker at det er dumt man bliver sur, men det er helt i orden at have sig egen mening om forskellig ting.

Det er vigtigt at have det, at finde det man stå for, altså hvad man kan finde sig i og ej.
Det er vigtigt at komme ud med det, som gør en på – at man kan finde en løsning på det der nærer en. For man skal ikke gå og var indebrændt, det er livet for kort til ;’)

Det er bare rutine at tænde tv, musik eller andet, når man kommer hjem – og det køre for det mest resten af dagen. Fordi så er det endelig bare i mange familier, man tænker ikke over det, det bliver endelig bare gør.

Sommetider skulle vi måske give passe til at virkelig var sammen, sidde sig og spil et Brætspil fx., eller bare snakke og fortælle hvordan hinandens dag er gået. (Ikke at jeg siger at man ikke gør det) men måske skulle man gør det noget mere!?

Jeg synes det er rigtig vigtigt at snakke sammen som par, derfor elsker jeg også (det sker mest om aften) at sidde bare og snakke med min kæreste om alt og intet, det bliver tit sent, men rigtig hyggeligt! Og man hører noget om hinanden som man måske ikke vidste, fordi tv’et kørt, og derfor ikke lige tænkt på at høre mere end til det, som den anden person fortælle noget om.

Men igen, det er nutid danske, at vi bruge maskiner til alt.

IMG_4178

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *