Sove .. sove…

IMG_4370

Jeg har det så, at jeg må for det mest (næste) hverdag gå hen og sove en time, ellers kan jeg ikke holde ud og var op hele dagen. Det er noget med at jeg bruger mere energi end andre, og derfor også hurtig bliver træt (hvis jeg kunne var fri for det, vil jeg gerne det) for det er surt at bruge sin fritid på at sove, det er tit så, at jeg kan måske lave noget en time efter at jeg er komme hjem, og så må jeg ligge mig. Så jeg skal også havde en eftermiddagslur sommetider, så jeg kan holde ud til, jeg skal i seng om aften, og der er det endelig ikke svært at sove, selvom jeg har sove om eftermiddag. – I weekenden er det også så, at jeg må lægge mig, det er bare ikke så lang tid, som jeg måske skal i uge. I weekenden er det mere så lige at få ro i hovedet, og så vil jeg var klar igen.

Hvis det er en dag, hvor jeg skal tænke meget – bliver jeg træt.
Hvis det er en dag, hvor der sker meget – bliver jeg træt

Jeg prøver at holde mig fra at sove, fordi jeg synes at det er dumt at bruge tid på, men der er bare dage, hvor der ikke er noget at gør, fordi jeg bare næsten ikke kan holde øje åben.
Det er noget der kommer for det mest i perioder, hvor jeg må give op en time, for at finde ro.
Der kan var dage, hvor jeg har tænke på at jeg skal havde gør forskellig ting, men må vente med at gør nogen af ting, fordi jeg bare er blev for træt. Sommetider (ikke rigtig tit) kan jeg havde en dag, hvor jeg bare kan sove og sove hele dagen, men det er altid kun en dag af gang.

Jeg gør mit for at gør det så lige som mulig, da jeg også gerne vil havde noget ud af dagen, men jeg ved når jeg bare må ligge mig, og tænke at så er jeg, og det må jeg lærer og leve med 😉

IMG_4365

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *