Skønne gave, lækker tøj!

image

image

Jeg fik jo denne skønne gave af min kæreste, et sæt sportstøj, men kan også bruge til hverdag synes jeg. Det er super dejligt at have på – man kan havde begge del på eller hver for sig, sammen med noget andet tøj. 🙂

Jeg vil helt sikker ser mere efter så noget, for synes lige det er mig, førhen har jeg ikke været så meget til så noget tøj, men det er bliv lave om på, man skal jo gå i noget, man har det godt i – så er det jo ligemeget hvad andre siger om det, (de går jo ikke i det)

Det kommer også i perioder, altså hvad for noget tøj jeg har lyst til at gå i, jeg vil heller ikke sige at jeg har en stil, men at jeg har mange forskellige stil i tøj.

image

image

Det blive en hygge lørdag, (ikke at den er slut endnu) men det der er gå af den, har været god, var ud og gå en dejlig tur sammen med min mor, (min søster og far skulle lave opgave) ende mig og min mor var ud og gå, fik vi lækker nye bage boller, som min mor have lave! Jeg glæder mig til at vi også skal have lækker aftensmad (få man altid hjemme ved mine forældre!) og ellers en hyggelig aften i selskab med dem (min søster, og far) – vi må se hvad der bliver lave, måske film ? 😉

God lørdag aften til jer!

IMG_4365

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *