Skole del 1..

skole

Jeg vil prøve at give jer et indblik i hvordan min skolegang har været, kan nogle kender det fra sig selv – jeg vil gå ind og fortæl om det der gør ondt, og det der har været godt. Jeg håber at den vil få nogen til at tænke over det, eller at det kan give svar måske for andre. Det har er min historie..

Jeg har gå fra børnehaveklasse til og med 7 klasse på en skole, og derefter gik jeg på en anden skole i 8 klasse også på efterskole i 9- 10 klasse.

Den første skole jeg gik på, kan man sige at jeg var en som alle de andre, en der havde venner, en som lave det jeg skulle i skolen, en der kunne lide det. Jeg gik i SFO – der legede jeg med alt det sjove (dukker, perler, spiller) – jeg havde også en sjov ting med en af dem fra min klasse, vi lave Gude til alt, en Gud til (fx.træer, blomster, dyr) hvad hvad vi kunne finde på, og det blive helt sikker også til en del. (Hvor mod de tegninger er i dag!?) – jeg tage hjem til de anden fra klasse og leg.

Men da jeg kom i 3 klasse blive det noget andet, jeg skulle til at havde hjulpet i mange af mine timer, fordi man fået ud af at jeg var ordblind. Jeg fik en rigtig sød hjælp lærer, som var med i klasse og ikke tage mig med ud, men der ske noget i de år, hvor jeg begyndte at havde hjulpet – ligesom om de andre fra klasse blive bange for mig. Fx. Lege jeg med en fra klasse i SFO, så kom hendes far, hun sagde hun ville komme tilbage, når hun lige havde snakke med ham, men kom hun tilbage – nej – jeg så hende gå fra SFO sammen med hende. Jeg blive ked af det, for hvorfor !? Jeg havde også den følelse af, at jeg blive snakke om, bag min rygge! – det hele blive bare ikke bedre af, at jeg måtte havde nogle timer udenfor klasse, for kunne ikke var med klasse, som jeg havde kunnet før. Da jeg kom i 7 klasse skulle jeg havde 2 hjælpelærer og stor se alle mine timer var uden for klasse, og derfor gik det jo ikke rigtig meget bedre med klasse. – det jeg følte var usikkerhed, magtesløs, sur på en måde. Jeg har aldrig var den pige der har sagt meget i undervisning, fordi jeg ville var bange for at jeg så på en eller anden måde ville hører fra det. (Så tror jeg det var) – men da det blive sommerferie efter 7 klasse, gik jeg stor set lige hjem og sagde til mine forældre, ” den skole vil jeg ikke tilbage til” og nej det gør jeg ikke, for jeg kom over på en anden skole i 8 klasse, den var bedre, men hele godt blive det ikke, men det var til at holde ud.

Få vise at jeg skulle på efterskole i 9-10 klasse, det var virkelig første gang jeg kunne var hvem jeg var/ er ( jeg vil jo ikke helt sige at jeg i dag er den samme som dengang)

forsendelse følger….

IMG_4421

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *