Sommertid..

sommertid

Endelig ikke fordi jeg vil skrive om det med sommertid – men bare så om hvad jeg har bruge min søndag på 🙂

Jeg var hjemme ved mine forældre, så det var en stille og rolig morgen, efter jeg havde spise morgenmad, gik jeg i bad – også hjælpe min mor mig med at få skrive lige på min danske opgave, så var vi ud og gå en tur ned til min storebror og se hvad der ske der ned, derefter gik vi hjem til dem igen og skrive lige mere på min opgave. Da min søster komme hjem til dem efter arbejde fandet vi en film, som vi så – der var min far også komme hjem igen, han havde været ned og hjælpe min storebror – nå men vi så stille hjerte, en meget god film – også køre min far mig hjem.

Da jeg kom hjem lave jeg ikke så meget, så noget tv, og nu sidder jeg har og skriver – snart skal jeg sove sødt, få jeg er en af dem der ikke har ferie før efter onsdag 😉
sove godt ..

IMG_4365

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *