Min tid – Min lejlighed

SDC10298

SDC10297

SDC10296

Det er lige mærkelig at var mig selv, efter at man har været to person hele tid. Det ikke det med alt det huslig, for det synes jeg går helt fint. der ser pæn ud her, og der bliver gør hvad der skal til før at det er et hyggelig sted at være!

Der er bare rigtig tomt, jo jeg har da mine venner og veninder – men det er ikke det samme og de kan heller ikke være sammen hele tid – ønsker jeg heller ikke. For jeg kan endelig godt lide at var for mig selv, tage den tid som jeg skal bruge til noget, går stille og rolig med døren, og tænker på at jeg nok skal nå det hele selvom jeg ikke nå det i dag, nå jeg det i morgen. – Jeg er ved at var mig selv igen, finde den jeg er og ikke hvem jeg ikke er. Det kan jeg virkelig mærke at jeg er mere rolig. Og det kommer helt sikker også til at hjælpe at jeg skal ud i sommerhus et par dag, og se noget familie og bare tage det helt roligt!

Det bliver dejligt at få fri i morgen, for så er der også ferie til mig – der er jo nogen der har måtte stå tidlig op, fordi man skulle i skole (jeg er en af dem) ……

Jeg glæder mig til forhåbelig at tage nogen gode billeder der ude, selvom vejr ikke skulle blive super godt, men det kan man jo ikke lige lave om på, så man må nyde at gør tinge indefor, og komme ud når man kan se en mulighed i at der kommer lige sol! Man må se mulighed frem for begrænsninger!

IMG_4421

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *