Solen !

IMG_5098

Der er nok mange der er glad for denne tid, det bliver bedre og bedre vejr (håber jeg da!) de ha da sagt at det skulle til at blive bedre!? – når solen er op om dagen er det lyse helt fra når jeg stå op og det er lyse når jeg ligge mig til at sove, det giver lige mere liv i en, når det er lyset synes jeg. på samme tid kan man tro at kl. er noget andet end den er :b

Men det er dejligt at solen er op, når man skal efter en dejlig nat søvn skal prøve at komme op af den varme seng, det er altså ikke helt nemt! – men det kan da også være svært at ligge sig til at sove når det er lyse udenfor.

Men på den anden side, skal vi da være glad for at solen er op og lyse for os 🙂

IMG_4630

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *