Gæt en film ;)

image

Så fik jeg den endelig set 😉 – og nu kan jeg sige at selvfølgelig har jeg også set løvernes konge 😉 og hvorfor har jeg ikk set den før!? 😮 den er jo virkelig godt! Men som jeg snakke med min kæreste om, så kan det vær en fordel at der er gå 23 år før jeg så den, så forstå man mere af den end hvis man er barn, få synes der kommer nogen ord i den, som barn ikke forstå :s – noget som jeg savner i de nye tegnefilm, er at de synger ikke så meget som den gang (1994) hvor løvernes konge er fra, synes det gør noget godt ved tegnefilm, at der er sang og musik med .. Ikke at der sommetider er en hist og her, den bare ikke på samme måde som den gang.
Men altså hvis du ikk har set løvernes konge, synes jeg at du skal give tiden og se den! 🙂 jeg blev overrasket! 🙂

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *