Når man skriver ned:)

image

Når man så ligger syg, flere dag så kommer man bare bagud med de huslig ting, og det har jeg så måtte tage hånd om i dag, synes jeg har nå rigtig meget og det kan jeg også tak min huskeseddel, som jeg lave da jeg kom hjem, mest få at huske på ALT det som jeg skulle har gør. Og nu har jeg også skrive lige til hvad jeg skal nå i morgen og onsdag 😉 så der er styre på det! Jeg har endelig ikke været den person som gør meget i det, men kan godt se at det kan være en god ide, når man har mest i hovedet man skal huske. At man få skrive det ned så hurtig man kan, så man ikke tænker mere på det ende det er nødvendigt 🙂 synes også at det er hyggeligt endelig at gør det. Når man så har gør tinge, kan man jo gør hvad man ved, at lave en streg eller et flueben ud fra det man er blive færdig med, det giver en god føle, og jeg tror man når mere, det gør jeg hvertfald, få vil da gerne havde at alle er streget ud når jeg går i seng. Men igen man når det, man når 😉 kun 24 på et døgen og man skal jo gerne sove 7 – 8 timer af dem og på arbejde/skole skal man jo også bruge tid på:)

I dag nå jeg, hvad jeg havde håbet på, og kunne også tage et par pauser og lave noget hyggeligt.

Nu er jeg træt efter en god dag (skønt vejr!) og med det jeg nå, vil også sige at jeg kan ligge mig til og sove i noget ny vaske sengetøj (er bare noget af det bedste jeg ved!)

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *