Efterår .. Efterår!

image

Der er mange der bliver træt af, når det bliver efterår, at de hurtig savner sommeren. Og der er også nogen der hurtig tage ud og rejse få at komme væk og få noget mere sommer.

Fra mig selv synes jeg mest det er en dejlig tid, nu har vi i flere måned lave ting uden få. (hvis være til det) – og nu er det tid til at vi hygge os indrefor med lys og en god krop te! der kommer nogen anden mulighed, som man ikke gør så meget i, når det er sommer. Jeg kommer til at male mere igen, bage en masse. Der er da også nogen sur ting ved at det bliver efterår, vi få ikke så mange lyse timer mere, og det kan være svært at tage sig sammen til at gå ud af seng, fordi den jo er så dejlig varme, få med tid skal vi havde varme på, men man skal også huske at havde dør åben nogen gang, på samme tid man sidder og prøve at holde varme.

Ja, jeg kan også godt savne sommer, hvor man ikke skal havde ret meget tøj på når man skal ud, men jeg har det også så at man skal nyde de årtider vi har, få som jeg har skriv få, har hver årtid, noget skønt i sig!

IMG_4421

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *