En måned side.. :s

image

Dagene bliver til nætter. Der måske ikke så meget overskud når det hele tiden er så mig der ting der bare skal gøres og der må de svære ting der må ligge og vente til man finder tid og overskud til at gøre det igen. Min krop har skulle vænne sig til den mørke tid vi nu er kommet ind i det er den så nu er jeg igen har plads til at skrive her på blokken. Så nu skal I nok få en masse indlæg jeg har et indlæg klar men mangler lige et par billeder til det for det et indlæg jeg har brugt rigtig lang tid på derfor skal det også være præcis de rigtige billeder. I næste måned er du egentlig ikke også vi er startet på at skrive helt utroligt som tiden er gået hurtigt og meget ting der sket i mit liv siden jeg startede med at skrive på blokken . Det er spændende at se tilbage på mine indlæg se hvordan tiden har forandret sig for mig og det er positivt den er kun forandre sig til det positive jeg har en god hverdag og jeg har nogle gode dejlige mennesker omkring mig! Ikke nogen der gør nar af mig eller prøver at lære mig om de mennesker finder jeg mig ikke lige derfor jeg stærk nok til at kunne vælge fra når jeg kan mærke at de mennesker ikke gode for mig egentlig at de gode for nogen som har også skrevet det tidligere indlæg.. Tiden er jeg ikke til ude aktiviteter men i stedet for at finde hygge inden for derfor har jeg også fundet nogle ting fra naturen som den minder mig om jamen det er en smuk tid selvom man ikke kan være udenfor og man skal have masser af tøj på. Det her også bare noget sværere og få varmen med fryser meget skal finde en måde på hold så varmt på det skal man hver gang det godt til den køligere årstid igen men sådan er det sådan lidt altid blive ved med at være, så er det eneste vi kan deres finde og sig det er bare se det positive 🙂
IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *