Hjerte!

DSC00482

Det har indlæg, har jeg bruge rigtig meget tid på at gør klar/færdig. og da jeg havde fået skriv det, skulle jeg også lige finde de billeder som jeg synes vil passe godt på det. Så jeg har glæde mig til i dag, hvor jeg nu har mulighed få at skrive det!

Hvis vi prøver at lytte til vores hjerte – så tager vi bedre beslutninger. Så undgår vi de værste fortrydelser, så undgår vi at lade noget godt gå forbi.

Kærlighed ligger i hjerte, med hjerte skal man tage svær valg, med hjerte skal man mærke efter hvad vej man skal gå til. Jeg tror at man bliver bedre til at lytte til sit hjerte, men det vil ikke sige at det bliver nemmere at tage et valg. sommetider skal man snakke med andre om det, de kan måske hjælpe en med at komme tæt på et svar, men de kan ikke sige det sidste ord. For det er dit liv – din vej – dit valg – med dit hjerte!

Sommetider skal man tage en valg/vej sammen med en anden, der skal man huske at være tro mod sig selv og med sit hjerte. Det kan ske at hjerte kommer til at gør ondt, men det kan også gør det stærkere. Nogen gang mener man ikke det samme, men man må selvom finde et svar ved at være sammen om det. Men få aldrig en anden til at tage dine ord, få der går du mod hvad hjerte bakker få!

Sommertider tager man få hurtig et valg/vej – en valg/vej hvor man ikke har kunne nå at mærke om det være det hjerte ville. Kan ske man også er bange med hjerte, fordi hjerte er usikker, derfor skal man huske at give hjerte tid til tænke!

Man kan måske være bange for, at gør hvad hjerte sige, hvis man så kunne miste noget som betydet meget for en. Men kommer ikke igennem livet, uden at tage nogen side spor på vejen, men det er også der man måske lære noget om sig selv eller man bliver stærkere i det man oplever!

Hjerte vil sommetider blive knust i 10000 stykker, men med tid vil det lige så stille blive mere helt igen. Men sommetider vil der altid være et stykke væk, fordi det er noget som altid vil side i en og sit hjerte. Men ved hjælpe af dem man holde af, vil man kunne ligge smerten til side og komme til at smil igen!

DSC00483

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *