Holde da op!…

image

I tirsdag havde jeg halv år dag med en skøn person (min kæreste) han har virkelig gør noget godt for mig, at jeg har kunne finde mig selv, at kunne vær den jeg har lyst til sammen med ham. Han er en person der siger skat altså og smil 🙂 glæder mig til mange flere måneder med mange oplever sammen med ham!

Onsdag bliv jeg så 24 år 😮 en helt vild dejlig dag, som min kæreste vær en del af, skønt! På næste lørdag skal jeg holde den med min familie, så det skal nok blive hyggeligt!

Mit liv er fortid meget stille og roligt, men det er rigtig dejligt, jeg nyder det!

Også har jeg nu haft min blog i et år – altså i denne måned, og selvom jeg ikke skriver ligeså meget som jeg en gang gør, men er jeg endnu glad få at havde den!

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *