I en verden af muligheder!

12202362_10208096474186715_565673404_n

Mig og min kæreste snakke lige om næste sommer, også kom jeg til at tænke på, hvor jeg mod er næste sommer, så når man snakker arbejde. Jeg forventer at være færdig med PA maj 16 jo. – og hvad mod der så sker!? skal jo finde et arbejde (et så rigtig et) helt fra jeg være lille og gik i skole har jeg stor hele tid vise hvad jeg skulle bagefter og hvor jeg skulle hen, når jeg være færdig med det som jeg være i gang med. Det er mærkelig at tænke på, at så er det ikke når jeg er færdig med PA – og hvor længe mod der kommer til at gå, før jeg finde noget. det er jo fortid svært at finde arbejde, men jeg vil gør mit bedste for at finde noget (som jeg er sikker på mange anden også gør) tænker også på hvor utrolig det er at jeg er komme så langt som jeg er, at jeg har en videregående uddannelse! for det har været vigtig få mig at få det, selvom det ikke er alle der har tro på mig.. Jeg kommer til at opnå et af mine stor drøm til maj! også er jeg klar på et nyt eventyr(når vi snakker arbejde og skole) med mål og drøm!

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *