nyt i lejlighed!

image

Okay, jeg har haft en reol i lang tid, som jeg selv har male – endelig ikke pæn :b den rod også meget fordi den ikke passe ind i de anden ting som jeg har, derfor tænke jeg at jeg måtte finde noget andet, derfor tage mig og min kæreste i Ikea i mandags, få at finde en reol og jeg fandt den som man ser på billede, vi flytte lige om i lejlighed så det passe bedre sammen, og jeg synes det er blive super godt, er vild glad få den måde det er komme til at stå på nu. Jeg har på samme tid også få rydde op i mine skuffe (og det giver ro i hovedet) nu ved jeg også hvor tingen er henne 😉

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *