Stress over to..

image
Jeg måtte for cirka tre uger siden give op for de daglige gøremål i hverdagen. jeg havde rodet i hovedet jeg kunne ikke finde ro, jeg kunne ikke koncentrere mig om nogen ting, og gik rundt om mig selv – jeg være blive stresset, ud af den klar himmel, for ærlig talt så ved jeg ikke hvad det er der gjorde at jeg lige pludselig fik det sådan. Det vidste jeg ikke dengang og stadigvæk har jeg ingen ide om hvad det kan være. Men det vigtigste er også at jeg er på vej den rigtige vej og har det meget bedre i dag. Jeg var også glad for min tilværelse og jeg var glad for at stå op og skulle på arbejde, Ærlig talt en rolig hverdag ende jeg gik ned, så hvorfor!? Men sommetider kommer der ting som man slet ikke forventer, og et tidspunkt man ikke forventer det kommer på og det skete for mig.. på sammetid at jeg være sygemeldt til næste år, på grund af stresset, gik jeg og havde stress over om jeg kunne nå mine mål fra mit praktiksted ende jeg skulle i skole igen her til Januar en gang. om der var for lidt tid til at kunne op nå målerne på den tid der er tilbage. Gå nu er jeg så skulle gå om igen og min uddannelse ville blive længere og jeg vil komme ud af den gode klasse jeg går i, det har jeg brugt mange kræfter på at tænke på, derfor kan det også være svært at finde ro i hovedet så man ikke bliver ved med at havde stress, men så er verden opbygge. Men I går var jeg til møde på arbejdet for at snakke igennem hvordan jeg havde det om jeg kan nå mit mål og hvordan jeg kom tilbage på arbejdet igen og vi fandt ud af at jeg skulle opstart lige så stille og rolig med 2 timer per dag. Rart at de være med på at gør det på den måde, det er også nemmere for mig efter ferien at komme tilbage. efter ferie er jeg så på fuldtid igen og derfor vil jeg også kunne nå mit mål og komme tilbage på skolen som det hele tiden har været meningen og være i den samme klasse jeg har haft hele tid. som betyder rigtig meget for mig og selvfølgelig at jeg er færdig til maj og ikke senere, det er rigtig dejlig for ser så meget frem til det! – I starten hvor jeg ikke havde det ret godt, kunne jeg slet ikke tænkt på at skulle passe på andre (som man jo gør mit fag) for følelserne at det være mig som jeg skulle have fokus på, for også hurtigere at komme på banen. I dag glæder mig til at skulle starte op på tirsdag, se alle de dejlig børn og kollegaer igen som jeg har savnet! og der er ikke lang tid tilbage, så det er med at nyde tid, jeg har lige næste uge, men det er så ikke meget timer, har mulighed få at være der længe end de 2 timer, hvis jeg føler at jeg godt kan holde til det. også har jeg 2 ugers ferie, derfor 2 uger på arbejdet også skal jeg tilbage på skolen til det sidste skole gang ende jeg er færdig! rigtig mærkeligt at tænke på!! – efter møde i år formiddags har jeg haft det godt, har været ro i hovedet og er glad, smiller og ked af det er jeg heller ikke mere, for jeg har det godt igen!

– fordi jeg har haft så meget i mit hoved har der også været stille her på blog den sidste tid, fordi jeg har været så usikker på hvad mit sygefravær ved påvirke min fremtid, men heldigvis går det ikke ude over fremtid, fordi jeg kan nå det. den har uddannelse betyder ekstremt meget for mig! og ja jeg vil godt kunne tage den færdig selvom jeg ikke ville nå mine mål, men det vil være et nederlag for mig hvis jeg skulle tage noget af det om, så det er jeg rigtig glad for at jeg ikke skal. Jeg er også ved at bevise over for den kommune der sagde at jeg ikke kunne blive til noget, at jeg kan og vil noget i det har liv og selvfølgelig kan jeg tage en videregående uddnnelse selvom jeg går med ting som er svært for mig, så er jeg virkelig ikke en der bare giver op! for hvis man gør det, hvad skal man så lave, ved at kæmpe bliver vi stærkere, og ved tro på at man kan;). – jeg har tænke meget på blog, for det er jeg en del af det som gør mig glad, at jeg har mit helt enge sted at gå ind på, og skriv hvad jeg har lyse til, og jeg har også fået ide til hvad jeg skal ha skrive om her ind, så det vil jeg glæde mig til at bruge tid på, udeover at det jo snart er jul der er jo også et par ting der skal nå at købes og gøres;) men stille og rolig jeg når det altså nok!

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *