Bog: Færdig med den ene nu til den anden

image For et par måned side blive jeg færdig med bogen “kvinden de meldte savnet” – af Sara Blæde. jeg gik jo igang med den i sommerferie, hvor efter der gik noget tid for jeg fik den, og havde mulighed få at læse i den, fordi min mor være igang med den. Men da jeg fik den kom jeg stille og rolig ind i den igen og blive færdig med den, en af de boger som jeg har haft nemet ved at forstå og være med i, så jeg er sikker på at jeg skal læse den næste hun har skrivet, hun har skrive boger før den jeg læses, men tænker ikke at jeg vil læse dem, for så tænker jeg at det er forvirring for mig :b fordi det jeg har læse ikke er ske i de anden boger. Jeg synes det være en rigtig god bog, selvom jeg ikke være så vild ed sluttede på den, men det er bare min mening om den, men huner god til at forklar, så man kan se det for en. 5 ud af 6 *****sjerner! 🙂

image Nu er jeg så gå igang med en ny bog – den hedder Dukkebarnet og er skrive af Inger Gammelgaard Madsen. den er spændende, men måske også lige forvirrende, der er en del mennesker man følger, så hvem være det nu, tænker jeg sommetider når jeg sidder med den, men synes det bliver bedre efter man kommer frem i bogen 🙂 – ellers kan jeg ikke lige sige mere om den, men kommer tilbage med en mening når jeg en gang er færdig.
image

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *