Serie tid igen :)

image

nu er det ved at være noget tid side at jeg har fortælle hvad det er for nogen serie jeg kan lide, men også hvad få nogen jeg har fået se side. Det er tit i den mørke tid jeg ser mest serie,det er som om der er lige mere tid til det. Og det er heller ikke altid den nemmeste tid at komme igang, derfor synes jeg at det er dejligt at kunne leve sig ind i en anden verden bare få 40 min tid, som de flere serie tager pr. afsnit. Og nu hvor jeg har været sygmeldt med stress har det været dejligt at havde en serie jeg kunne se. min kærestes mor har helt vild mange film og serie, så der har jeg få lov at lån serie, som jeg er rigtig glad få, så kan jeg ligesom få lige hjælpe til hvad der kunne passe til mig. 🙂

image
Jeg er lige blive færdig med serie The Oc. helt vild god serie og må sige at den endelig godt kunne være bedre ende beverly hills, (tro jeg aldrig jeg vil kunne finde på at sige men..) derfor tænker jeg også at jeg selv går ud og købe serien en dag, (bare få at havde den) fordi jeg være så vild med den.

The Oc.
Da advokaten Sandy Cohen tager den problematiske teenager Ryan til sig, har han ingen anelse om, at det vil betyde starten på et nyt liv for ham selv. I Orange County, i daglig tale The O.C., er indbyggerne rige, priviligerede, og tilsyneladende vellykkede og lykkelige. Men da Ryan kommer ind i deres liv, øjner han straks lighedstræk mellem sin baggrund og deres. Fyren fra slummen gør et stort indtryk på indbyggerne i Newport Beach, Orange County. Så sker der en masse ting skilsmisser, ulykkkelig kærlighed, selvmord og drama.
Serie er i 4 sæson (vil ønske at der være flere)

image
Jeg er lige gå i gang med serie One tree hill, og har set første afsnit, så den kan jeg ikke sige så meget om, end jeg glæder mig til at se hvad det er for en.

One tree hill:
Serien handler om de to halvbrødre Lucas og Nathan Scott, og deres liv i den fiktive by “Tree Hill” i North Carolina. I første sæson er halvbrødrene i gang med deres andet år på gymnasiet. Lucas er ikke særlig populær, hvorimod Nathan får masser af opmærksomhed via sin rolle som skolens basketballtalent. Efter træneren Whitey Durham sætter Lucas på holdet, ændrer tingene sig dog – der bliver konkurrence mellem de to brødre, da de begge to har et særligt talent for basketball. Konkurrencen imellem Lucas og Nathan kommer til at involvere mange andre personer, deriblandt Nathans kæreste Peyton Sawyer og hendes bedste veninde Brooke Davis. Også Lucas’ bedste veninde Haley James Scott, hans mor Karen Roe, og drengenes fælles far Dan Scott involveres. Serie er i 8 Sæson

image
På sammetid er jeg i gang med en anden serie som hedder Gotham, ærlig tale er det ikke en serie få mig, for den er ret ulækker, men der er en god skuespiller med, som også er med i the oc. så derfor jeg ser den, men den er også okay serie.

Gotham:
En ny rekrut i Gotham City Police Department, James Gordon er parret med veteran detektiv Harvey Bullock til at løse et af Gotham Citys højeste profilerede sager: mordene på Thomas og Martha Wayne. I løbet af sin undersøgelse, Gordon opfylder Waynes søn Bruce, der nu er i pleje af sin butler Alfred Pennyworth. Møde den yngre Wayne yderligere tvinger Gordon at fange den mystiske morder. Undervejs, Gordon bliver involveret med Gothams Mafia familier og medarbejdere, herunder gangster Fish Mooney, Don Carmine Falcone, og Don Salvatore Maroni. Til sidst, er Gordon tvunget til at danne en usandsynlig venskab med Bruce, en, der vil hjælpe med at forme drengens fremtid i at blive Batman. Serie er hvis i 2 sæson (lige nu)

image
Jeg har se et par sæson af Castle, som endelig er meget god, men være komme fra den. Nu tænker jeg på en gang at se den igen, men jeg tænker jeg ser den fra snart, få kan ikke huske hvor jeg kom til den gang, men også få at kunne forstå hvad der forgår i den.

Castle:
Slot følger Nathan Fillion som Richard Castle, en berømt mysterium romanforfatter , der har dræbt hovedpersonen i sin bog serien og har skriveblokering . Han er bragt ind af NYPD til afhøring om en kopi – kat mord baseret på en af ​​hans romaner . Han er fascineret af denne nye vindue til kriminalitet og mord, og bruger hans forbindelse med borgmesteren til charme sig ind shadowing Detective Kate Beckett ved Stana Katic spillet . Slot beslutter at benytte Beckett som model for Nikki Heat, hovedpersonen i hans næste bog serie. Beckett , en ivrig læser af Castle bøger , i første omgang misbilliger have Slot skygge hendes arbejde, men senere varmes op og anerkender Slot som en nyttig ressource i hendes holds undersøgelser. Serie er i 8 sæson (lige nu)

image
Jeg har se Suits, en af de rigtig gode serie, jeg har ikke set de sidste 2 sæson fordi de ikke har ligge på viaplay, men det er nok også en serie som jeg vil finde på dvd.

Suits:
Mike Ross er et geni kollegium frafald , der med sin naturlige intelligens og eidetic hukommelse , der gør en levende tage LSAT for andre. At holde sin uhelbredeligt syg bedstemor i et privat plejehjem , han indvilliger i at levere en stor tilfælde af marihuana til sin bedste ven / narkohandler Trevor . Handlen sker for at være en sting operation, som Mike astutely opdager og snævert undgår kun at snuble på en Harvard Law interview med Harvey Specter, en advokat ved Pearson Hardman og velsagtens den “bedste tættere i New York City . ” For nylig gjorde senior partner , Harvey skal leje en Harvard Law uddannet advokat som en associeret virksomhed , som pr fast politik . Efter et interview , Mike viser sig at Harvey han er uden tvivl den bedste kandidat og Mike er derfor hyret trods hverken modtager en universitetsuddannelse eller deltage Harvard . Serien fokuserer på Mike og Harvey , som de forsøger sager for virksomheden , samtidig med at Mikes hemmelighed. Serie er i 5 sæson. (og tænker der kommer flere)

image
Så er der også den har gode serie Wihite Collar, som jeg har været meget optage af, der er også et par. sæson jeg ikke har haft mulighed få at se endnu, men det skal nok komme.

Wihite Collar:
Neal Caffrey , en con kunstner , forfalskeren , og tyv , fanges efter en treårig spil katten efter musen med FBI . Med kun måneder tilbage i betjener en fire års fængsel , [8 ] han undslipper til at lede efter sin kæreste Kate . Peter Burke , FBI agent, der oprindeligt fanget Caffrey , finder og returnerer ham i fængsel. Denne gang , Caffrey foreslår en aftale med FBI , som en del af et værk -release -program . Efter nogen tøven , Burke er enig. De begynder en utraditionel arrangement, hvor Caffrey hjælper Burke pågribe farlige funktionærer kriminelle. Serie er lige nu i 6 sæson (men tænker flere på vej)

image
Den sidste serie jeg vil forælle om den gang er Pretty Little Liars,den har jeg vente på at der kom en serie mere, den er komme ud nu, så den glæder jeg mig til at få muligehed få at se.

Pretty Little Liars:
Serien handler om fire veninder, som af den ukendte person “A”, bliver truet med at få afsløret deres dybeste hemmeligheder. De fire piger Emily Fields, Spencer Hastings, Hanna Marin og Aria Montgomery går på den lokale high school i den fiktive by Rosewood, Pennsylvania. Efter deres veninde Alison DiLaurentis bliver fundet død, et år efter hun er forsvundet, begynder de at modtage anonyme tekstbeskeder fra en person, der kalder sig “A”. “A” kender alle de hemmeligheder, de nogensinde har fortalt til Alison og afpresser pigerne til at gøre forskellige ting. “A” overvåger pigerne og deres pårørende konstant og ved hele tiden, hvad de foretager sig. Serie er i 6 sæson (Det blev annonceret at Pretty Little Liars også ville få en 7 sæson. Det ville dog blive den sidste)

Det være lige ny fra serie verden 🙂

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *