Et indlæg.. Godt År 2015..

puzzle-1019766_960_720
Jeg har opleve lige af hver i mit liv, men det er der så mange anden der også har, måske bare på en anden måde. men indlæg skal indhold hvad der er ske på mit år (2015!) endelig kan jeg virkelig mærke når jeg har det så at jeg bare må havde skrive noget ind på blog, fordi jeg har lyset, og ikke fordi jeg skal, det er også så man skal havde det med så en hobby synes jeg. Men blog er blive en stor del af mit liv i 2015, et sted som jeg har sagt før, et sted hvor jeg kan havde min enge verden, men som anden kan læse, men det er helt op til mig selv hvad jeg synes jeg vil skrive. Jeg finde mest lyse til at skrive ned, når man kan sidde med et tæppe, lys og en god kop kaffe (få det er virkelig så man hygger!) når jeg bare har tid, tid til at tænke over hvordan jeg skal skriv orden ned. Jeg har sommetider skrive flere indlæg på en dag, fordi der har været komme så meget til mit hoved, men jeg vil altid kun udgiv en pr. dag! bloggen er blive en del af hvem jeg er, fordi det kommer så natur at smutte ind og kigge måske bare men ellers at skrive indlæg.

I år har jeg opdag en hel ny side af mig selv hvis man kan sige det, vil også sige at 2015 er det år hvor der er ske mest med den person jeg er, end gang da jeg gik på efterskole i 2 år sker der så meget med mig personligt som der er ske i år. Det siger allerede meget for mig hvad det har været for et år for mig. Jeg er blevet stærkere person, og “NEJ” er en ord jeg bruger når jeg ikke finde mig i hvad der forgår, altså jeg er blive stærkere til at kunne mærke at det kan min person jeg er, ikke være med til.

En af de første måned være jeg en tur i Berlin med klasse, en virkelig skøn tur, en tur som fik os tæt på hinanden som klasse, det er så et fedt forhold der er i den klasse, derfor er jeg også helt vild glad få at selvom jeg har været syg, at jeg kan nå mine mål og komme tilbage i klassen! Det er en klasse man kan havde lov til at være lige den person man er. (det er virkelig ikke alle klasse man kan det)

Og sige fra være en af de ting som jeg gør i en af de første måned af året, jeg sige fra overfor min daværende kæreste, jeg vil ikke finde mig i den måde har være overfor mig, at nedgøre mig at føle mig som en jeg ikke havde lyset til at være, i dag kan jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke så det noget før, for det stole på i noget tid (alt for lang tid) men jeg skulle væk fra hver dag og ham (da jeg tage til Berlin med min klasse), få at kunne mærke mig selv og mærke at der forgik noget helt forkert derhjemme. Og derfor gør jeg det også forbliv få dage efter jeg være komme hjem igen. Det kunne mærke med det samme at det være det jeg skulle gør, at det være det rigtig jeg havde gør. ærlig talt kunne jeg mærke at jeg blive mig selv ved at sige fra overfor ham, at vise ham at det ikke være okay den måde han være overfor mig på, og at det havde en stor konsekvent!

Et par måned efter møde jeg min nuværende kæreste, en person der giver mig glæde, tryghed og kærlighed, en person som jeg kan være 100% mig selv sammen med også en man kan stole på! han er god til at sige til mig at jeg bare skal tage det med ro, at alt nok skal gå (og det er ikke man der kan sige det til mig uden jeg bliver syg, men kan han) han har ærlig talt lære mig at se mere positivt på dag og vejen. Derude over har han en rigtig sød familie, som jeg nyder at bruge tid sammen med, han har endelig også lære mig at blive bedre til at lave mad (der er meget lang vej igen, før jeg virkelig synes det er sjovt at lave mad, ærlig talt tror jeg aldrig jeg bliver glad før det) så jeg lad bare ham være den bedste til det, så er jeg så god til så mange anden ting;) Jeg synes det er helt utrolig at 27.12-15 har vi været sammen i 8 måneder, synes bare det er gå hurtig, men det betyder jo også at man har det godt sammen!

Det sted hvor jeg er i praktik, er et sted hvor jeg virkelig har udvikling hvor jeg har kunne mærke og selv se at der er ske noget med mig, og det er noget alt samme jeg tager med, jeg er blev en stærkere person på arbejde men også privat.

En ting mere der er ske for mig i år, er at jeg efter 3 år, skriver sammen med en rigtig god veninde igen, hvor vi har været uvenner, men ligge det på hylde og skriver stor se hverdag sammen i dag. Det er aldrig for sent at tage kontakt igen til en du holder af!

Det er nogen af de ting jeg har opleve i 2015, derude har jeg været på nogen skønne ferie sammen med min kæreste, ny hyggelig tid sammen med veninder, og bruge dejlig timer med min familie.
I år 2016 glæder jeg mig til flere gode timer med dem jeg holder af, også ser jeg slevførlig frem til at jeg bliver færdig med PA en gang i maj måned! helt utrolig at jeg virkelig er komme så lang med min drømme mål:D

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *