Nu er det altså virkelig tæt på… :/

COLOURBOX4325029

Så er der 2 dage tilbage, det er ikke til at forstå. For et halv år sige sagde jeg til mig selv, at det er jo lang tid, altså et halv år – men nu er der virkelig gå så længe synes det er helt utroligt!
Det er nok også i dag at det er ved at gå mere og mere op for mig at det er på fredag, ude over at mine kollegaer har sagdet “nå nu er der ikke så lang tid mere” – Så har jeg haft min sidste vejlednings møde hvor vi fik snakke hele tid igennem, og jeg fik en rigtig dejlig udtalelse og en masse ros. 😉 Så i dag bestod jeg min praktik! – det næste dag skal jeg bare nyde 100%, ikke at jeg ikke har det det sidste halv år, men de næste 2 dage bliver bare på en anden måde, du ved nok godt hvad jeg mener. 😉 – Jeg har sagt at jeg kommer og besøg dem, men at jeg kun være sikker på at det blive i Maj måske før, men at jeg ikke kunne vide det efter som jeg ikke helt ved hvor meget der kommer til at ske i skolen. Men vil glæde mig meget til at komme på besøg der, der er virkelig ske meget med mig personligt der ude, mere end jeg nogensinde havde tro, men en dejlig fornemmelse, jeg er blive mere stærk i hvor jeg er og hvad jeg vil stå få!

Synes den sidste tid i det hele tage er gået rigtig hurtig, kan næste ikke være med, det er nok også derfor der fortid ikke kommer så meget her ind på blog, få synes der forgår meget i hovedet, men masse af alt det med at jeg nu skal tilbage på skolen (mærkeligt!!!) – nu må vi se om jeg skriver mere her når jeg kommer i skole, vil prøve så meget som muligt at kigge her ind og skrive. Men jeg er rigtig sikker på at der kommer til at være en hel del opgave nu hvor det er sidste skoleperiode.
Nu skal jeg også til at stå op på samme tid om morgen igen nu hvor jeg skal møde på samme tid hver dag (kl 6 – 6.30 :s) hvor jeg har kunne stå op lige forskelligt tidpunkter fordi jeg har skulle møde forskelligt, men så har jeg også fået fri på forskellig tider. og det er samme tid jeg har fri hele uge på skolen (kl 13.40) – vil også siger at man har en del eftermiddag hverdag, det bliver nu også dejligt nok. Det hele bliver jo bare en hverdag for mig igen 🙂 det er bare skole nu og ikke arbejde.
Nu hvor jeg kommer tilbage på skolen, er det jo også en hel ny skole som jeg skal gå på, så det bliver meget spændende, også at skulle finde vej hvor man skal hen :b
(er jeg altså rigtig dårlig til)

Nå det blive da lidt langt det har indlæg, længe end jeg havde tro, men det er når man første kommer igang er det svært at holde op igen, men nu slutte jeg. 😉

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *