Så er vi da igang igen ;)

ead02045-a371-4ecb-a600-ddb53592aa5d_sproglab

Første vil jeg lige fortælle om sidste dag på arbejde i fredags, årh det være endelig svær ende jeg havde tro det vil være, hele dag tænke jeg på at det være sidste dag, men havde det fint, men da jeg skulle til og hjem, havde de alle sammen sad sig ned og synge få mig, så kunne jeg ikke holde det mere og betyde at græde, det være nok også kun der hvor det rigtig gik op for mig at jeg havde sidste dag. Jeg fik et fint tørklæde og billeder som børnene havde lavet! Vil glæde mig til at besøg dem! 🙂

Nå men jeg havde så første skoledag i dag, 3 skoleperiode (som jo også er den sidste) – der er komme 5 nye ind i vores klasse, så igen lige en ny klasse men med alle de anden også 😉 det være nu dejligt at se dem igen, det er også bare med at nyde at være sammen med den klasse nu, få om 4 måneder er det forblive, og når ja på de 4 måneder skal jeg op i 3 eksamener :s men det skal jeg da nok klar! Det er nemmere når det virkelig er noget man ved hvad bliver til, og at man interesserer sig få det. Men jeg har også et par ord som jeg altid har med mig ” jeg gør det så godt jeg kan, mere kan jeg ikke” og “jeg kan hvad jeg vil” – Jeg må sige at jeg nyder at være tilbage i skole og glæder mig da også til at komme afsted i morgen 🙂 Det kan godt være at det er meget hårder for mit hoved at gå i skole og at jeg er træt når jeg har fri, men det skal ikke få lov at stå mig ud, der er jo også hele tid huslig ting der skal gøres, og hvem er der til at tage dem, jo mig 😉 så op på hest selvom man er træt, få man har det også meget bedre når man har få lave noget praktisk, så slappe man bare bedre af bag efter 🙂 – Ja jeg er rigtig glad, jeg er så lang nu, og det er bare ikke til at forstå! og få jeg har se mig om, er jeg helt færdig :b

lige få nu, skrives ved 😉

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *