Holde da helt op!?:o

image

Det er endelig ret utroligt hvor mange blogs der er op og køre, nu i dag, jeg tænker bare på at da jeg fik min blog nu få lidt et år side, være det godt nok ikke så udbredt som det er i dag, ellers er det bare mig der synes det!? Og der bliver ved med at komme nogen som skriver at du blogger de også. Måske er det også fordi jeg selv har en nu, og læse med på andens at jeg i dag er mere opmærksom på det.:)

Andet der er holde da helt op: jeg er da 100% tilbage på skolen igen, der er meget der skal læses, der er opgaver der skal laves! Og vi snakker meget om eksamen, den måde kan man også mærke at vi kommer tæt og tæt på at være færdig. Men det er også dejligt at de gør os så klar på hvad der skal ske, det giver ro, synes jeg.

Det er også gået fint med at komme op sommetider hverdag, og har ikke haft det sådårligt som jeg havde sidste jeg kom tilbage på skolen, fordi at jeg havde sove nogen anden tider da jeg arbejdet, så det er dejligt at jeg ikke har opleve det. Men har også været god til ikke at komme få sent i seng om aften, så der har været muligt ikke at være alt for træt om morgen når jeg skulle op. 🙂 – tænker på at lave et indlæg om hvad jeg gør om morgen ende jeg tager i skole, det vil også være sjovt for mig at kunne se tilbage på om noget tid også se om jeg gør noget andet til den tid, ja hvem ved. Men det tænker jeg bliver en af de næste par indlæg der kommer op.:)

Nå men jeg vil igang igen med at læse lidt mere og få kigge lige på den første stor opgave jeg har fået, det er med at få kigge på dem, så man ikke til sidste sidder med dem alle sammen på en gang, men synes jeg nu også at jeg er god til, at komme hurtig igang med dem, det gør også at man kan havde mulighed få at gå til og fra en opgave, hvis man få ide til den eller andet, og det kan jeg godt lide, så det ikke er lide op til at man skal send den til lærer, så kan man jo tænke efter når ja der være jo også det der som jeg ville har med, og hvis man så starter tidlig på sig opgaver, har man stor muligheder få at få det med 😉 – men selvom vil man altid havde det så med, om der være noget mere man kunne skrive til det, så synes jeg altid jeg har det, og det er nok også så man skal havde det!? Men synes det er ret at start tidlig, det giver også mere ro til det få mig 😉 – der er jo nogen der har det bedste med at lave noget når der er meget pres på, men det er bare ikke mig :b

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *