Min morgen :)

imageimageimage

Jeg stå op 6-6.30, går meget ad på om jeg skal vaske hår den morgen, få så stå jeg op kl 6 .. Hvis jeg bare skal havde tør shampoo i kan jeg godt vente med at stå op kl 6.30 ( jeg er begyndt at vaske hår om aften, få synes kl 6 er tidligt :b
Men tager altid et hurtig bad om morgen, få at vaske min krop, men det er noget der ikke tager ret lang tid. Når jeg har fået tøj på, går jeg få det mest ud og tænder radioen, og kor noget vand, jeg sætter mig ud til mit spejl få at ligge makeup, det er jeg ca færdig med ved 7 tid..derefter laver jeg en kop kaffe og morgenmad og sidder mig ned og lydt til radioen (altid det samme jeg høre) – sammetid skriver jeg godmorgen til min kæreste(gør jeg hver morgen) ellers kigger jeg på min mobil på nettet o.s.v. Når den er ved at blive 7.30 pakker jeg min mad ned, hvis jeg ikke har gør det ende jeg spiser. (Jeg laver for det mest med mad om aften, der pakker jeg også de bøger som jeg skal bruge næste dag) – så gør jeg ud og børster tænder, slukker jeg Radio og lys tager en taske med ud i gang også tager jeg tøj på, og går ud af dør, det gør jeg ca 7.40
– det er så min morgen ser ud, når jeg bliver køre af min kæreste skal vi kun ud af dør kl 8 .. Det giver mere tid til at spise/ morgen hygge ELLER sove 😉

IMG_5177

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *