Det er lige mærligt! :b

image
Vi har endelig snakke om det noget tid, men har få noget tid side blive mig og min kæreste så enig om at jeg flytter til Randers til Juni op til ham, når jeg er færdig med min uddannelse. Det bliver mærkelig selvom jeg har prøve en del at flytte, men den gang skal jeg flytte ind i en lejlighed hvor der bor en (min kæreste) så hans ting er der, så det er ikke alle mine ting som skal med, nogen af hans ting skal måske heller ikke være der. Det tænker jeg endelig godt kan blive svært, vi har jo begge to bygge et hjem op, som nu bare skal blive til et hjem, det skal da nok komme til at gå, men der kommer jo nok også et par udforsk ved det, det skal nok blive spændende. En af de gode ting er at jeg godt delvis kan lide den måde han har indrettelse, så skal der nok ikke så meget til at gør at jeg føler mig tilpas der, som jeg også gør nu, når jeg er der op. Men det bliver nu også rar at havde sig enge ting der. 😉

Jeg glæder mig til at komme til en anden by nu, synes Århus er en hele fin by, men nu synes jeg bare også at jeg har fået nok af den. Så jeg er spændt på hvad Randers er for en by, kender den jo efter som jeg har gå i skole der op, men også fordi jeg har bruge mange timer/ dag der op ved min kæreste de sidste 10 måneder vi har været sammen:) – jeg er spændt på hvordan vores hverdag kommer til at se ud, for jeg arbejde om dagen, og han arbejde jo også om aften. Men på den anden side så er der plans til at være sig selv når den anden er på arbejde.

På den ene side glæder jeg mig til at skulle pakke ned (synes jeg til tider er meget hyggeligt) men uh der er altså meget og hver en tinge skal jeg tænker over om den bare skal ud, glemt eller med der op! – der skal mange flytte klasse til :b
image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *