Så ved jeg det ..

imageJeg skal op i samfundsfag og sundhedsfaglig, og det har jeg det endelig meget fint med, jeg kan jo ikke gør noget ved det :b det er mærkelig at jeg kun har 3 uger til hvor jeg har “rigtig” fag også skal jeg til eksamen og der er ….
Og om 10 uge er jeg færdig, kun 10 uge det er helt vildt hvor hurtig tid går!

Jeg har har afleveret tre opgaver har i denne skoleperiode det har været dansk samfundsfag og pædagogik og i alle fagene har jeg fået et 10 tal og hvor jeg bare helt tilfreds havde ikke regnet med et tital altså ikke for nogen af dem overhovedet. Men den der overrasket mig mest være pædagogik opgave, jeg følger overhovedet ikke forstod opgaven og afleveret noget helt forkert så det er rigtig stolt over ! 😀

Det er en dejlig uge, endelig side i Torsdag hvor min kæreste kom hjem til mig, fredag køre vil hjem til ham, så være jeg der til han skulle på arbejde søndag, så tage jeg hjem og pakke om, også tage jeg ud til Odder, og der har jeg så været her til trisdag morgen, tirsdag aften til torsdag morgen være min kæreste ned ved mig (være så heldig vi begge havde fri onsdag, så kunne vi bruge dagen sammen) – efter skolen i dag tage jeg med min mor til Odder, skal lige i skole i morgen men ellers skal jeg bare til Odder igen i morgen også til lørdag, hvor jeg tager til Randers, skal til fødselsdag Hos min kærestes mor søndag, også tage vi til Århus om aften.. 🙂

image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *