Hvad sker der fortid :)

IMG_20160405_154005

Der forgår rigtig meget i skolen fortid, jeg har haft de sidste “ret” timer ende påske, derefter skulle jeg jo op til ensamen den første være sundhedsfag hvor jeg havde 24 timer til en case den fik jeg et fint 4 tal for! så være jeg op i samfundsfag hvor det være min opgave jeg skulle op i, den fik jeg et fint 7 tal, så jeg er glad for hvad jeg har fået i begge fag. Jeg har og har altid haft det så at det nu bare er et tal, man endelig ikke kommer til at bruge på nogen måde, det er mere det man lære ved at gå op, som man kan bruge! – i morgen går vi igang med at lave projekt, det glæder jeg mig rigtig meget til for at kunne fordybe mig i noget (det elsker jeg) det stå på de næste 5 uger ca. og så er jeg sku færdig! og det forstå jeg ikke, og efter kommer der nok også til at gå noget tid for jeg forstå at jeg er færdig.. men det bliver fedt! – 3 uge efter hedder det jo Randers, så en bog lukkes og en ny åbenes og nej hvor synes jeg det er spændende, livet er skønt på godt og ondt hele tid:)

Jeg har haft fri i dag, dejligt lige at kunne tage det med ro ende man skal igang med noget nyt, jeg har været over på mit glemme arbejde og sige hej, det være godt at ser dem alle sammen igen, de er sku savnet! det sted har virkelig gør noget ved den jeg er blive i dag og hvordan jeg er i skolen.

igår snakke mig og min kæreste om hvad der skulle med fra min lejlighed op i hans, og at vi skulle havde et rum til de andre af mine ting som ikke skal med der op. Det bliver mærkeligt at flytte ind i den lejlighed han har lave til hans hjem, og så kommer jeg og mine tinge, det har jeg aldrig prøve, at to hjem skal laves til et! så det bliver da også lige spændende hvordan vi finde ud af at gør det. men må sige at jeg glæder mig til at vi få muligheder for at flytte til et helt nyt hjem, så vi begge 2 start forfra og ikke kun mig. – nu er der 2 måneder til at jeg flytte, og jo mere vi snakker om det, jo mere tænker jeg over at jeg skal pakke mit hjem ned, hver en lille ting, det er mærkeligt at tænke på! mere også hvordan jeg lige skal gør det :b

– Et venskab der bliver stærkere for hver dag der går, et venskab der for sig tid ikke rente meget på sig, men som igen er blive til, et venskab der er utroligt meget værd, derfor vil jeg ikke miste det igen!

image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *