Randers<3 og nyet fitness <3

image

Første tænke jeg Randers ved jeg aldrig finde på at finde til, Århus er da den bedste by. Men det blive hurtig lave om, jeg kom til at synes bedre og bedre om byen – komme da også til at bedre og bedre kunne lide den fyr som jeg have møde der op, og om et par dag, altså på onsdag d 27.4-16 har jeg været sammen med den fyr i et år, og synes bare det er mere og mere dejligt at være sammen med ham! Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kæreste! Og nu er jeg bare træt af Århus og glæder mig til at komme til at bo i Randers! Og nej tænker ikke at jeg kommer til at bo i Århus igen, den er for stor, Randers passer bedre til mig som den jeg er i dag, jeg har haft den tid i Århus som jeg have lyst til, men selvom jeg flytte til Randers, vil der altid ligge noget Århus ind i mig, jeg kommer “aldrig” til at kunne slappe så meget af med tøj og andet som de gør i Randers, det med at i Århus skal man hele tid se “godt ud” ellers er da noget galt med en (det er lige mærkelig, men så er det i den by)

Jeg har fået nyet fitness sted at gå, min kæreste går også der, så kan vi sommetider tage hen og træning sammen, når vi har mulighed for det. Jeg har været afsted i sidste to dag og skal også afsted i morgen, det er rigtig dejligt, der kommer så noget tid hvor jeg ikke kan fordi jeg er i Århus, men så er jeg da lige så stille og rolig i gang igen og det er bedre end ikke noget, jeg har kunne løbe på løbebånd uden at få sidestik voldsom sidestik for det har jeg gjort de sidste gange når jeg har været ude og løbe i naturen, men heldigvis for at det ikke i fitness, og jeg vil tage det med ro med at komme til at løbe igen, for det kunne jeg godt tænke mig efter at jeg ikke har gør det rigtig meget pga. Mit knæ har været dumt, når jeg har gør det. – det er noget helt andet at træning i Randers også hvad det er for et fitness sted jeg går, også har de arbejde 24/7 så fedt! Så kan man bare komme når det er man har tid og mulighed for det, også hvis det er om natten 😉 – det utrolig at det godt kan lad sig gør, det er nok svært i Århus at kunne gør det (selvom jeg tror der er få steder der også er det i Århus) men altså det sted i Randers ligger tæt på hvor min kæreste bor (og snart mig også) derfor er det nemt for mig at tage der hen, med bus eller at gå når vejr er til det:) det er dejligt, hvor det i Århus lå en del væk fra hvor jeg bor, og derfor skulle bruge en hele del tid på bare at komme frem og tilbage, og det er lige surt, når der er så mange anden ting som også skal gøres og derfor har 24 timer ikke været nok og når ja så skulle man også komme når der være åben.. Og det kunne også sommetider ikke lige passe ind til, hvornår jeg havde mulighed for at tage der over. Synes også det med at man kan komme der hen når man har lyst, ligemeget hvornår, giver også en lyst til at tage afsted, derude over er vi begge to meget ved at vi får sund kost, og det er dejligt at havde en kæreste som ved det ligeså meget som mig. 🙂 image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *