Et år side<3

image

I dag for et år side, fik jeg en rigtig dejlig kæreste! På et år har vi nåde at opleve rigtig meget sammen, det har været et helt utrolig år sammen med ham! Han har give mig glæde, han har lyst livet op for mig, han har været der / er der når jeg har bruge for et knus, han er hvad jeg kunne ønske mig i en fyr! Et år er gået, og jeg glæder mig til mange flere sammen med ham!<3 jeg har aldrig oplevet at være så glad i et forhold, at føle at jeg virkelig bare kan være den jeg er! Det er så man skal havde det i et forhold! – et helt år, det er utroligt! <3 image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *