I dag! :D

image
image
I dag blev jeg så færdig som PA! Hvor er det helt utrolig, og bare ikke til at forstå, og tror også der går noget tid før jeg gør det. Jeg har de sidste meget længe tid(synes jeg) været i en hele anden verden, så nu føler jeg mig helt fri, og hvor er det dejligt at kunne gå igang med en god bog! Det er helt vildt at se tilbage på den tid, hvor meget der bare er ske for mig, jeg er sku sej, synes jeg! 2 år og 3 måned er nu gået, og bogen bliver lukket på torsdag når jeg få mit bevis, og der åben så en ny bog! 🙂 jeg er glad, jeg er virkelig virkelig glad!!!image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *