Dag efter dagen :)

e0418afc1cd4dba449fb09749460be3d

solen og varmen er her og det er min drømme uddannelse også, det er mærkeligt at være kommet så langt, at der nu er gået 2 år og 3 måneder! huske det som det være i går, at jeg fik det brev, hvor der stole at jeg være komme ind på pæd. assistent uddannelse (også første gang jeg søge ind! helt utroligt) jeg sidder med en føle af, glæde, lykke, en tro, jeg kan sku godt! selvom det sommetider har været rigtig rigtigt hårdt, og jeg nogen gang har lige været ved at opgiv, så er der komme en tro på at det nok skulle gå, og det gør det helt sikker også! jeg er stolt af mig selv, og det har jeg også en stor grund til, jeg giver ikke op på noget, når jeg ønsker at opnå det. I dag bliver de sidste fra min klasse færdig, i morgen er der så dimission, hvor vi få vores beviser og helt 100% kan kende os for pædagog assistenter! Jeg vil komme til at savne den klasse, den har virkelig være en god klasse, vi har støtte hinanden! når andre tro på en, tro man mere på sig selv! (mener jeg ihvertfald) i morgen holder vi en afslutningsfest i klasse og derefter går vores vej i forskellige retninger, det er mærkeligt at tænke på. – En vej slutter, en anden vej åbner! så er livet (:

Glæder mig til at få mere tid til at skrive her ind igen, der har virkeligt været stille på det sidste efter at jeg kun har haft eksamen i hovedet, men det er nu vel overstået, og jeg kan igen blive tid på at blog 🙂

Nu vil jeg nyde det skønne vejr og tænke om at jeg er pædagog assistent! 🙂

image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *