Hvor er jeg glad!

hjerte

På det sidste er der ske så utrolig meget, jeg er blev færdig med PA (som i ved) og jeg er ved at søge arbejde, og i sidste weekende pakke vi det sidste ned i lejlighed i Århus, og vi fik flytte alle ting til Randers – NU BOR JEG SKU I RANDERS! det er ikke til at forstå, mig og min kæreste putte med nogle af mine ting i går, få at jeg kom til at føle mig mere hjemme her, det gør jeg også (har jeg endelig gør længe, fordi jeg har været her så meget) men der er bare et eller andet ind i mig, der endnu ikke har forstå det, og det kommer nok også til at gå noget tid. Når jeg forhåbligt snart finde et job, og skal op på det om morgen , går det op for mig, for lige nu kunne det jo ligeså godt bare være en weekende, men det skal nok komme!:)

Jeg nyder virkelig meget at bo sammen med min kæreste, jeg har virkeligt glæde mig meget til det, at se ham stor se hver dag og har et fælle hjem sammen med ham! glæder mig til at de sidste kasse er væk, og vi har få købe de ting, vi tænker på vi gerne vi havde, så bliver det så skønt! 🙂 men alt i alt = ELSKER JEG AT BO I RANDERS!

image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *