lidt af meget :)

IMG_20160529_142645

Jeg håber godt nok snart at jeg finde et arbejde, det kan godt være at der ikke er gå rigtig lang tid, kun så 2 uge tid, men jeg er og bliver aldrig glad for at gå hjemme i længe tid af gang. Jeg vil ud og lave noget, ud og gør noget for samfundet, jeg forstå ikke dem som kan holde ud at gå hjemme i længe tid af gang, hvis de har det godt… jeg er virkelig træt af det, og kan bare ikke vente på at jeg få noget, mere også det at havde en hver dag, også kunne nyde mere weekenden!

Jeg har lukke den bog, og lejlighed i Århus er til sælg (og det er virkeligt mærkeligt) nu hvor jeg endelig har bo der i 2 om gang og i flere år. Jeg har været rigtig glad for at har haft den mulighed for at bo der, kort til mange ting, rigtig dejlig nemt. Det skal mine forældre havde mange tak for, at har gør det for mig! <3 – Men jo mere jeg være sammen med ham den fyr fra Randers, og kom der/her mere og mere i gang året. kom jeg nu til at kunne lide byen (selvom jeg aldrig tro jeg vil sige det) men kunne mærke at jeg være klar til at komme til en anden by, og ikke så stor. og på samme tid kom jeg til at holde mere og mere af den fyr. Så da han spørge om vi skulle flytte sammen, når jeg være færdig, være jeg helt sikker på at det ville jeg, at det kunne være sundt for mig, også passe det bare rigtig godt, med at jeg være færdig og jeg skulle igang med en ny bog i mit liv!

Det er blev sommer, (stor set) og hvor er det dejligt, at folk komme ud, og der er liv , at folk er bare lige mere glad, fordi der er godt vejr!

image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *