Tid flyver afsted

imageKender i det, når man skal skrive noget, er der bare et sted og et tidspunkt som man bare bedste kan gør det på!?
Mit tidspunkt er sent om aften for det mest, det er der alle mine tænker kommer frem, og ide. Det sted jeg så bedst kan skrive er hjemme ved mine forældre, ikke at jeg også kan skrive hjemme, men det er bare ikke altid så nemt efter at jeg er flytte sammen med min kæreste. Det er nok det med at så fortælle han lige noget, også kommer jeg ude fra min tænke rum. Det er også om aften at alle minder kommer op, på godt og ondt. Det er om aften, hvor jeg bare kan sidde og kigge og sidde i min enge lille verden et godt stykke tid. Der når at komme mange ting igang mit hoved på så en aften, hvor jeg sidder lige for mig selv. Men jeg tænker at det er en god ting, jeg tænker at det er en måde, hvor på, man få mere ro om sig selv. Uden at være helt klog;) image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *