Praktik

image
Jeg er lige nu i praktik i en børnehave, det er noget jeg skal for at kunne få mine dagpenge. Men det gør mig hele ikke noget, det er vigtigt dejligt at være ud og arbejde med børn igen, at havde noget at stå op til om morgen, desværre er det kun i 4 uger, og har været der i 2 Uge, og når jeg har været der 2 uge mere skal jeg gå hjemme igen og søge arbejde, årh jeg håber bare så meget, at jeg snart finde noget! Men det sted jeg er i praktik er et rigtig hyggelig sted, og dem der er der er også søde. 🙂 vil ønske at jeg kunne har mulighed for at være der noget længe, for man nå lige at komme ind i hvordan tingen er og så.. Også skal man ikke være der mere, 🙁
Det bliver også mærkeligt om 2 uge når jeg igen ikk har noget så at stå op til, nu er jeg blive et vand til det Og nyder det :/

– Der bliver ikke skrive så meget her ind for tid, da jeg synes jeg har mange ting som jeg går og lave, men den anden grund er nok også at jeg har fået et bedre liv, end da jeg fik blog, den gang bruge jeg blog til at glem mig væk fra hverdag, og nu har jeg ikke bruge for det mere, men kommer her ind når jeg har lyst 🙂

Det der dans som jeg gik igang med for et par uge side, er bare super fedt at gå til, det er vigtig sjovt, også glem man alt, og bare er i dans, så det er dejlig de 45 min det tage, bare at leve sig ind i krop med musik! 🙂

image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *