Forkælelse

image

Sommetider skal man give sig lov til at gør noget lige mere hygge for sig selv, som at købe noget, til selv sig eller noget man godt kan lide at spise
Gør jeg i går…

Jeg købe noget nyt neglelak og en ny mascara og et par ting mere. Det skulle bare være en fredag men forkælelse! jeg købe også noget lækker jeg kunne spise, Og det blive en skøn aften.
så en dag skal man har lov til at give sig selv, bare en gang imellem 🙂

image

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *