Body shop v.s. Matas

fullsizerender

Butikkerne er gode på hver sig måde, da jeg synes at man i body shop for meget information om tingene, uden at de skal stå og læse på produktet, for at fortælle hvad det gør. Jeg har fået noget super lækkert rense produkt der ind, og det hele i samme serie, og jeg glæder mig så meget til hver morgen og aften at blive det.

Så har jeg så været i Matas, og købe noget makeup, fordi jeg har i lang tid været træt af at det bare ikke sidde ordentligt på mig, og jeg fik en rigtig god hjælp der ind, da hun vidste hvad det var for nogle produkter, som jeg så. Og det vil jeg sige at jeg sommetider ikke synes jeg få, når jeg er i Matas, men det være dejligt jeg fik det i dag.

Jeg vil sige at købe renseprodukt, vil jeg gør i body shop og Matas når det er makeup. (også med en god hjælp til at finde det der passe til en.

Det er så jeg har det, du kan havde en anden meningen 😉

Nu føler jeg virkeligt at jeg gør noget godt for mig selv hver dag, ved at rense min hud to gang om dagen, og det dufter helt vildt vidunderligt og giver en utrolig friskhed i ansigtet! Også noget makeup som passer til mig, og jeg kan gå ud af dør og havde det godt med mig selv, fordi den sidder godt.

To ting, som betyder meget for mig.. 🙂

img_0046

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *