Nu er det efterår igen

img_7249

Der er bare noget over efteråret! Synes bare det er en hyggelig tid, det er den tid, hvor jeg virkelig nyder at kunne tage hygge tøj på og en god kop kaffe! Passer bare til den tid! Jeg har også få et par dag side, været ned og hent mine jakker og varme sko, også fik jeg også en lækker ny jakke tidligere på uge! Så jeg er klar til den kolde tid 😉

Synes der er noget hyggelig over at det bliver tidlig mørke, ved godt det er mærkeligt. Også er vejret frisk på en hele anden måde, som jeg synes er hele vild dejlig at gå ude i!

Huske at nyde den årstid, vi er i.. du kan ikke lave det om 😉
img_0046

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *