Så kom der ro på det :)

fullsizerender

img_0054

I går blive jeg ringe op, af det sted hvor jeg har været i praktik og vikar i… for de havde en stille, som jeg havde sagt jeg være interesseret i, og jeg fik sku jobbet!! 😀
32 timer i børnehave fra d 1.11 bare så dejligt!!

Så nu kan jeg tage det med ro, altså jeg kan nyde de sidste dag, hvor jeg går hjemme.. endelig er det ikke så mange for, fra onsdag i næste uge, skal jeg være vikar for til og med uge 43 – også er der endelig kun en mandag hvor jeg er hjemme også er der arbejde, med masse af glædede! Det er så et skønt sted, så jeg vil hverdag glæde mig til at komme på arbejde.:)

img_0046

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *