system – job

job-img
Nu har jeg endelig ikke skrive så meget her ind på blog, så se efter jeg er blive færdig med PA.. synes om man skulle tro at det være der jeg har haft rigtig god tid til at skrive, som jeg også sig havde forvente.. men så synes jeg ikke det har været, det har været rigtigt svært at gå hjemme og lave “ikke noget” ude over at søge job. man skulle tro at man vil nyde at havde så meget tid til alt, men jeg synes på en måde at der bliver mindre tid, ved godt det kan lyde rigtig mærkeligt, men man har bare ikke det stor overskud. Det der ligger meget i det er nok, det med at man bare har gå i uvished, hvornår man havde mulighed for at komme igang igen. Det er virkeligt noget jeg har gået og været en del stresset over. Men nu hvor jeg har arbejde ihvertfald 4 måneder hjælper til at der er mere ro om en. Jeg har været vikar ude på arbejde hver uge side jeg stoppede i praktik, 1 – 2 dag, i sidste uge være jeg der så 3 dag fordi der være efterårsferie, og i næste uge skal jeg være vikar hele uge, og dermed gå jeg fra dagpenge i dag. rigtig dejligt, da jeg i næste uge igen har job jo fra d 1. 11 – 16 😀 så ikke mere med at søge job, endelig længe ude at man skal blive ved med at søge job for at få dagpenge, selvom man har fået arbejde, synes jeg om lang ude system. – Jeg vil sige at komme ude i praktik, er en super god måde på, at vise hvad du kan, og det kan jo give muligheder for et job. (gør der ved mig) og selvom det nok kun er 4 måneder(håber på mere) er jeg da hele vild god for det, det er så dejligt at har en rigtig hverdag igen og bliver ved med at elske livet som blogger!img_0046

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *