Så bliv jeg også..

Så være det min tur til at blive 25 år, det bliv jeg i fredags d 28/10 – og jeg havde en dejlig dag, første på arbejde, også ned til min storebror og hold den, sammen med hans kones søn som også havde fødselsdag, være så heldig at min kæreste også være med og min søster og hendes kæreste, mine forældre være ud og rejse. Jeg fik nogen skønne gaver også 😉 men det være en stille og rolig dag, og det kunne jeg lide!

img_0046

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *