Støvler

img_0058img_0057
Det er så mine nye hele vild lækker støvler ! Kender i det ? Når man ser noget, også må man bare har dem, så havde jeg dett, da jeg så dem og helt sikker da jeg så også fik dem på! De er bare hele vild dejlig varme! – ej jeg være nu på ukigge efter nogen nye, for jeg kan holde mig varme! Og det kan man i dem! Fik også nogen støvler af min kæreste sidste år til jul, og dem er jeg også rigtig glad for, men de har det lige svært når der er sne og vådt og det holder ikke! Så derfor så jeg efter par nye 🙂 og dem fandt jeg så.

img_0046

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *