50 % til 100%…

koeb-af-brugt-bil-top

På Torsdag ejer jeg min bil 100% og ikke bare 50 % – Det bliver så meget nemmere at besøg familie og venner i Århus, og bare komme på arbejde. Jeg få også nemmere ved at nå det hele, da jeg få meget mere tid at gør med. At havde tid til at træning så meget man gerne vil, få at kunne opnå mål. og ikke hele tid skulle tænke på hvordan det hele kan komme til at høre sammen med busser. Det bliver også mærkeligt, og der vil gå noget tid få jeg helt forstå det, tænker jeg. jeg har jo før lån den af min mor, der har bruge den til hverdag, men at skulle har den hele tid uden at hun skal har den til en tid igen, det bliver mærkeligt. mig og min kæreste få en nemmere hverdag, han er fri for at køre mig fra det et sted til det andet og jeg er fri for at stå og vente på en bus 😀 Men det bedste bliver helt sikker, at jeg bare kan sidde mig ude i min bil og køre….

img_0046

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *