Sommetider…


I går mandag, havde jeg en dag hvor jeg bare ikke være mig selv, som om jeg være i en hele anden verden, jeg kom da igammen min arbejdes dag, men det være også dejligt da jeg kom hjem, så jeg lige kunne være mig selv og se noget serie og fik da også vaske tøj.. i dag har jeg haft det helt fint igen, det være bare lige en i går hvor jeg ikke helt kunne finde mig selv. Men så en dag kommer sommetider, og jeg give passe til det, for jeg ved jeg for det fint igen. Jeg har prøve det før, at havde så en dag, og derfor ved jeg også at det kun er en dag eller to jeg har det så. Tænker også at du selv også har det så nogen gang.. og det høre livet til 🙂

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *