Når 24 timer ikke er nok..

Vil ønske at der være flere timer i døgnet, så jeg ville kunne nok det jeg gerne vil. Og nu sidder jeg her og skriver, og mit hovedet er bare alle mulig andet steder også.. jeg er også passet fordi da jeg har møder på 3 timer i sidste uge, i denne uge og i næste uge, også skal jeg også ud og spis med mit arbejde i næste uge, det er mange aften/ timer der går, og det er rigtigt hårdt synes jeg. Jeg skal nok overleve 😉 men når man er i det, er det ikke nemt at få det hele til at hænge sammen, så håber også at jeg få ferie i 7 uge, så jeg kan komme helt ned i giver igen, så det ser jeg lige frem til, få nok svar på det, på fredag (forhåbenligt)

Det er ikke fordi jeg har det dårligt fortid, jeg har bare lige lidt mere i hovedet end jeg har bruge for.. men jeg ser frem ad, at på næste fredag igen er der lige mere ro, så kommer der et møde hver måned ca. Når jeg kommer i SFO og det går heller ikke noget, bare ikke det er 3 uge i trak, som det er lige denne gang. Jeg er blive efter de sidste par år blive mere stærk og går ikke ned på det, som jeg måske ville gør få nogen år side, så det jeg er nu glad for. –

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *