Endnu en gang

Jeg er en nu en dag komme afsted hen og træningen, årh det kan være svært at tage sig sammen, når man har fået fri, at man så skal til og hen og træning. Men så træninger jeg bare på hvordan jeg ved at jeg har det når jeg har fået træninges tøj på, og er igang, så er det skønt og et dejligt fri rum, fra alt det andet der skal gøres for tid. – jeg kommer afsted alle de dage jeg har sagt til mig selv jeg gerne vil. – men jeg har nu tænke på at lave lige om på det, da jeg synes jeg mangler noget ved min træningen. Men har nu en ide om hvad det er, så jeg skal bare lige har lave en plan over det. Jeg elsker virkeligt at komme afsted og bruge min krop!! 🙂

Published by

Sine Marie

Hey med dig! jeg er 25 år og bor i den dejlig by Randers sammen med min kæreste. Det er dejligt at se dig :) - har kan du læse om alt muligt, hvad der sker i mit liv og hvad jeg lige går og tænker over. håber du har lyst til at læse med og skrive endelig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *